Dalip Shree Shyam Comp Tech. 9811480287

Facebook Twitter google+

Question List of Haryana_punjab

  • 1 . How many printing presses are there in India?

    (A). 9

    (B). 6

    (C). 4

    (D). 1

    Show Answer
  • 2 . Now who is the Vice President of India in 2022?

    (A). Venkaiah Naidu

    (B). Mohammad Hamid Ansari

    (C). Mr. Jagdeep Dhankhar

    (D). Bhairon Singh Shekhawat

    Show Answer
  • 3 . Gautam Buddha's mother 'Mahamaya' belongs to which tribe?

    (A). Agria

    (B). Koliya

    (C). Biyari

    (D). Kushan

    Show Answer
  • 4 . What is the northern point of India called?

    (A). Indira Call

    (B). Kibithu

    (C). Indira Point

    (D). Ghuhar pearl

    Show Answer
  • 5 . Where is the headquarter of United Nations Environment Program located?

    (A). Nairobi County

    (B). Denver

    (C). Nairobi, Kenya

    (D). Kisumu

    Show Answer
  • 6 . What is a collection of excel workbooks?

    (A). Charts & Worksheets

    (B). Chart

    (C). Worksheet

    (D). Word Book

    Show Answer
  • 7 . How many stages are there in the bankruptcy process?

    (A). 18 steps

    (B). 12 steps

    (C). 6 steps

    (D). 4 steps

    Show Answer
  • 8 . Which of the following is not a chemical change?

    (A). Fruit ripening

    (B). Curdling of milk

    (C). Freezing of water

    (D). Digestion of food

    Show Answer
  • 9 . Who is the first female badminton player of India?

    (A). Tara Iyer

    (B). Ankita Bhambri

    (C). Saina Nehwal

    (D). Nirupama Sanjiv

    Show Answer
  • 10 . Which tennis player won the 11th Monte Carlo title?

    (A). Roger Federer

    (B). Rafael Nadal

    (C). Novak Djokovic

    (D). Kei Nishikori

    Show Answer