Facebook Twitter google+

Question List of Delhi

  • 1 . Which Indian woman player got the top ICC ODI ranking in February 2019?

    (A). Mithali Raj

    (B). Smriti Mandhana

    (C). Harmanpreet Kaur

    (D). Veda Krishnamurthy

    Show Answer
  • 2 . According Budget 2019 where will set up the 22nd AIIMS in India?

    (A). Tamil Nadu

    (B). Sikkim

    (C). Gujarat

    (D). Haryana

    Show Answer
  • 3 . What is the name of digital currency jointly launched by the UAE and Saudi Arabia?

    (A). Mehr

    (B). Aber

    (C). Diwer

    (D). dyler

    Show Answer
  • 4 . Which country won the first Football World Cup?

    (A). France

    (B). England

    (C). Uruguay

    (D). Finland

    Show Answer
  • 5 . Which country becomes the second largest steel producer in the world in 2019?

    (A). America

    (B). China

    (C). Russia

    (D). India

    Show Answer
  • 6 . According to the CRISIL report which of the following Indian states has registered the highest growth rate in the financial year 2017-18?

    (A). Telangana

    (B). Andhra Pradesh

    (C). Bihar

    (D). Guajarat

    Show Answer
  • 7 . In which bank LIC acquires 51 percent of share?

    (A). HDFC Bank

    (B). IDBI Bank

    (C). Axis Bank

    (D). ICICI Bank

    Show Answer
  • 8 . Who is the first Indian athlete nominated to the Laureus Award 2019?

    (A). Geeta Phogat

    (B). Vinesh Phogat

    (C). PV Sindhu

    (D). Saina Nehwal

    Show Answer
  • 9 . Who is recently resigned as the Head Coach of Indian Football Team?

    (A). Eugen Neagoe

    (B). Bob Houghton

    (C). Albert Roca

    (D). Stephen Constantine

    Show Answer
  • 10 . In which Indian city to set the QR codes are on the trees for the conservation and knowledge?

    (A). Kolkata

    (B). Hyderabad

    (C). Delhi

    (D). Mumbai

    Show Answer