Dalip Shree Shyam Comp Tech. 9811480287

Question List Railway

  • 1 . Who won the Miss Universe 2018 title?

    (A). Kylie Verzosa

    (B). Jannie Tugonon

    (C). Mexine Medina

    (D). Catriona Gray

    Show Answer
  • 2 . Who is elected the chief minister of Telangana in 2018?

    (A). K. Chandrashekhar Rao

    (B). N. Chandrababu Naidu

    (C). K.T. Rama Rao

    (D). T. Harish Rao

    Show Answer
  • 3 . In 2018, Indian Cricket team won the test match against which country after 10 years in their home ground?

    (A). England

    (B). Australia

    (C). Windies

    (D). New Zeland

    Show Answer
  • 4 . Which country’s beauty won the miss world title 2018?

    (A). Vanessa Ponce de Leon

    (B). Nicolene Pichapa

    (C). Anukreethy Vas

    (D). Kadijah Robinson

    Show Answer
  • 5 . What is the rank of India in Germanwatch Climate Risk Index 2019?

    (A). 14th

    (B). 16th

    (C). 18th

    (D). 20th

    Show Answer
  • 6 . Who is appointed as the finance secretary in India in 2018?

    (A). Hasmukh adhia

    (B). Ajay Narayan Jha

    (C). Ajay Bhushan Pandey

    (D). G.C. Murmu

    Show Answer
  • 7 . Which of the following countries successfully launched GSAT-11, the largest Satellite?

    (A). India

    (B). America

    (C). France

    (D). Russia

    Show Answer
  • 8 . RBI asked the Bank to open banks in Villages with a population of more than?

    (A). 4000

    (B). 5000

    (C). 6000

    (D). 7000

    Show Answer
  • 9 . Sashastra Seema Bal was established in year?

    (A). 1962

    (B). 1963

    (C). 1964

    (D). 1965

    Show Answer
  • 10 . The National Snooker Championship 2016 was won by?

    (A). Manan Chandra

    (B). Aditya Mehta

    (C). Rahul Dev

    (D). None of the above

    Show Answer