Dalip Shree Shyam Comp Tech. 9811480287

Sports GK Questions Answers | Sports Quiz Questions

Facebook Twitter google+

Here provides all types questions and their answer related to the sports category. We provides question to the sports and its tournament and series like, Cricket, Football, Hockey, Olympic Games, Asian Games, World Cups, Individual series, double series, commonwealth games etc. Here all the questions belong to the players, games, and their records. In the any government exam mostly ask 2 to 8 question from sports section in GK category. Student can get the success in any exam through better preparation in sports quizzes. Every question has its own importance in the exam. You can get success easily through better preparation. For all type of sports questions with descriptive solutions visit regularly www.todaygkquiz.com.

Question List Sports Gk Quiz

  • 1 . With which sport is the Stanley Cup associated?

    (A). Hockey

    (B). Volley ball

    (C). Tennis

    (D). Polo

    Show Answer
  • 2 . Which country won the first gold medal in Commonwealth Games in 2022?

    (A). India

    (B). China

    (C). England

    (D). Russia

    Show Answer
  • 3 . When was the first FIFA World Cup held?

    (A). 1915

    (B). 1922

    (C). 1930

    (D). 1936

    Show Answer
  • 4 . With which game is the Benson & Hedges Cup trophy associated?

    (A). Basketball

    (B). Golf

    (C). Tennis

    (D). Hockey

    Show Answer
  • 5 . Where is the famous boxer Mary Kom from?

    (A). Manipur

    (B). Tripura

    (C). Himachal Pradesh

    (D). Arunachal Pradesh

    Show Answer
  • 6 . who won the uber cup 2019

    (A). China

    (B). Japan

    (C). Indonesia

    (D). South Korea

    Show Answer
  • 7 . Who was the first Olympic winner in India?

    (A). Neeraj Chopra

    (B). Vasudevan Bhaskaran

    (C). KD Jadhav

    (D). Charanjeet Singh

    Show Answer
  • 8 . Who is the only woman to win gold medal 6 times in world boxing?

    (A). Simone Biles

    (B). Mary Kom

    (C). Madison Kocian

    (D). Alia Mustafina

    Show Answer
  • 9 . When did freestyle wrestling become an Olympic event?

    (A). 1804

    (B). 1865

    (C). 1900

    (D). 1904

    Show Answer
  • 10 . Who is the first female badminton player of India?

    (A). Tara Iyer

    (B). Ankita Bhambri

    (C). Saina Nehwal

    (D). Nirupama Sanjiv

    Show Answer