Current Affairs GK Quiz | General Knowledge Questions

Facebook Twitter google+

Here provides daily latest current affairs gk question and their answers. It’s our efforts to provides daily Indian and International current affairs related question. Current affairs questions have its own importance in any government exams like SSC, UPSC, Banking, Railway and others. In all government exams ask mostly 3 to 10 questions from current affairs in the GK section. You can get better marks in any government exams through better current affairs questions preparation. You can visit our website www.todaygkquiz.com regularily in which we filled all types of study materials with subject wise question and mock test series.

Question List Current Affairs Gk Quiz

  • 1 . Which Indian woman player got the top ICC ODI ranking in February 2019?

    (A). Mithali Raj

    (B). Smriti Mandhana

    (C). Harmanpreet Kaur

    (D). Veda Krishnamurthy

    Show Answer
  • 2 . According Budget 2019 where will set up the 22nd AIIMS in India?

    (A). Tamil Nadu

    (B). Sikkim

    (C). Gujarat

    (D). Haryana

    Show Answer
  • 3 . What is the name of digital currency jointly launched by the UAE and Saudi Arabia?

    (A). Mehr

    (B). Aber

    (C). Diwer

    (D). dyler

    Show Answer
  • 4 . Which country becomes the second largest steel producer in the world in 2019?

    (A). America

    (B). China

    (C). Russia

    (D). India

    Show Answer
  • 5 . According to the CRISIL report which of the following Indian states has registered the highest growth rate in the financial year 2017-18?

    (A). Telangana

    (B). Andhra Pradesh

    (C). Bihar

    (D). Guajarat

    Show Answer
  • 6 . In which bank LIC acquires 51 percent of share?

    (A). HDFC Bank

    (B). IDBI Bank

    (C). Axis Bank

    (D). ICICI Bank

    Show Answer
  • 7 . Who is the first Indian athlete nominated to the Laureus Award 2019?

    (A). Geeta Phogat

    (B). Vinesh Phogat

    (C). PV Sindhu

    (D). Saina Nehwal

    Show Answer
  • 8 . Who is recently resigned as the Head Coach of Indian Football Team?

    (A). Eugen Neagoe

    (B). Bob Houghton

    (C). Albert Roca

    (D). Stephen Constantine

    Show Answer
  • 9 . In which Indian city to set the QR codes are on the trees for the conservation and knowledge?

    (A). Kolkata

    (B). Hyderabad

    (C). Delhi

    (D). Mumbai

    Show Answer
  • 10 . Which country will become the world third largest consumer market by 2030?

    (A). China

    (B). India

    (C). America

    (D). Japan

    Show Answer