Dalip Shree Shyam Comp Tech. 9811480287

Current Affairs GK Questions | Current Affairs Quiz Question

Facebook Twitter google+

Here provides daily latest current affairs gk question and their answers. It’s our efforts to provides daily Indian and International current affairs related question. Current affairs questions have its own importance in any government exams like SSC, UPSC, Banking, Railway and others. In all government exams ask mostly 3 to 10 questions from current affairs in the GK section. You can get better marks in any government exams through better current affairs questions preparation. You can visit our website www.todaygkquiz.com regularily in which we filled all types of study materials with subject wise question and mock test series.

Question List Current Affairs Gk Quiz

  • 251 . Which private sector bank has launched a service recently where customer can make tran section using just their voice as a means of authentic cations ?

    (A). ICICI Bank

    (B). Axis Bank

    (C). Indus land Bank

    (D). HDFC Bank

    Show Answer
  • 252 . Telengana, India's 29th state, came into begin on ?

    (A). 2 June 2014

    (B). 3 June 2014

    (C). 4 June 2014

    (D). 5 Jan 2014

    Show Answer
  • 253 . Mars orbit mission was launch on ?

    (A). 4 November 2013

    (B). 5 November 2013

    (C). 8 Dec 2013

    (D). 5 Jan 2014

    Show Answer
  • 254 . On which date Prime Minister Narendra Modi Launches Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana ?

    (A). 26 Aug 2014

    (B). 28 Aug 2014

    (C). 15 Aug 2014

    (D). 26 Jan 2014

    Show Answer
  • 255 . Which Egyptian journalist awarded to the World Press Freedom Award by UNESCO?

    (A). Mohamed Fahmy

    (B). Ilham Tohti

    (C). Peter Greste

    (D). Mahmoud Abu Zeid

    Show Answer
  • 256 . Who was selected for Global Women's Leadership Award?

    (A). Aung San Suu Kyi

    (B). Sheikh Hasina

    (C). Angela Merkel

    (D). Julia Gillard

    Show Answer
  • 257 . Who won the 11th Monte Carlo Masters Title in 2018?

    (A). Novak Djokovic

    (B). Rafael Nadal

    (C). Kei Nishikori

    (D). Andy Murrey

    Show Answer
  • 258 . Which Indian actress include in the list of Time-100?

    (A). Aditi Rao Hydari

    (B). Deepika Padukone

    (C). Vidya Balan

    (D). Disha Patani

    Show Answer
  • 259 . Which Indian film director’s wax statue will be installed in Madame Tussauds?

    (A). Rohit Setty

    (B). Madhur Bhandarkar

    (C). Karan Johar

    (D). SS Rajamauli

    Show Answer
  • 260 . Which Indian actress awarded to the Dada Saheb Phalke Award in 2018?

    (A). Shraddha Kapoor

    (B). Aditi Rao Hydari

    (C). Richa Chadda

    (D). Sonakshi Sinha

    Show Answer